Современная ванная комната. Ознакомьтесь с тенденциями, которые будут актуальны в 2022 году.
RU  
Contacte
Adresa:
Drochia, str. Etert 3
Adresa:
Chișinău, str.uzinelor 11
Coş
empty basket
coșul tău este gol
Selectați produsul care vă interesează în catalog și faceți clic pe butonul „Adaugă în coș”.
Pentru a cataloga
or. Drochia Str. Eternitate 3
Inregistreaza-te
După înregistrarea pe site, veți fi disponibil starea de urmărire a comenzilor, a contului personal și a altor caracteristici noi
RO  RU  
Inregistreaza-te
După înregistrarea pe site, veți fi disponibil starea de urmărire a comenzilor, a contului personal și a altor caracteristici noi
RO  RU  

Baie modernă. Consultați tendințele care vor fi relevante în 2022.

23.12.2021
#Плитка

Ai de gând să-ți renovezi baia? Înainte de a începe, verificați ce tendințe vor fi relevante în 2022. O baie modernă este o combinație de confort, funcționalitate și estetică. Trebuie sa contina tendintele actuale atat in partea tehnica, cat si in designul interior. Astăzi nu este doar un loc în care efectuăm proceduri zilnice de igienă „pe mașină”. Este plăcut să te relaxezi aici după o zi de lucru, iar designul care răspunde nevoilor și gusturilor va ajuta, fără îndoială, în acest sens.


1. Combinație de materiale naturale precum marmura, piatra și lemnul.
Tendința pentru tot ceea ce este natural nu a ocolit materialele de finisare pentru baie. În 2021, sunt solicitate designul minimalismului emoțional, individualitatea și baza naturală a tuturor materialelor de finisare. Acest lucru vă va personaliza baia, iar naturalețea materialelor va aduce o aură de calm și liniște în cameră. Astăzi există o întoarcere clară la respingerea artificialității și a culorilor strălucitoare în favoarea unei game calme, care să fie plăcută ochiului. Alege texturi pentru baia ta care imită sau sunt materiale naturale. Cel mai potrivit: 
- lemn. Deși lemnul nu este cel mai potrivit material pentru un mediu de baie umedă, astăzi există o selecție uriașă de gresie porțelanată care imită modelul și textura lemnului. 


- piatră.  Cea mai populară piatră pentru decorare este marmura. Punctul lui forte este versatilitatea. Este potrivit atât pentru minimalismul din interior, cât și pentru un design luxuriant, elegant. Este ușor să adaugi o notă de șic la interior. Trebuie doar să combinați marmura din decorul peretelui cu detalii și accesorii sofisticate de decor.




- beton.  O altă tendință care câștigă amploare pentru baie este aspectul din beton. Vorbim despre pereți, și despre blatul de sub chiuvetă. Betonul din interior va oferi băii un șic utilitar. Veți obține un aspect minimalist, dar cu siguranță va impresiona. În plus, ar fi bine să introduceți câteva elemente organice în interior, de exemplu, plante și câteva obiecte din lemn. Acest lucru va crea o senzație de design contemporan și va contribui la estetica spa-ului.



- metal. Metalul a devenit o adevărată noutate în 2021. Metalul poate fi folosit singur, dar mai des în combinație cu lemnul și piatra. Suprafețele de argint, auriu, cupru decorează baia modernă din podea până în tavan. A apărut chiar și o țiglă cu o suprafață metalică lucioasă. 

2. Minimalism și decor simplu.
Tendințele se schimbă, dar minimalismul își păstrează poziția. Daca nu iti place abundenta de detalii, opteaza pentru acest stil. Motto-ul tău este mai puțin decor, mai multă funcționalitate. Extindeți-vă spațiul cu chiuvete montate pe perete la îndemână, uși din sticlă transparentă în loc de perdea de duș și suprafețe reflectorizante (plăci ceramice lucioase). Bateriile încorporate, instalațiile sanitare suspendate, nuanțele liniștitoare, modelele simple (sau mai bine, absența lor) și formele ușor de înțeles sunt principalii tăi asistenți în crearea unui interior elegant.



3. Utilizarea plăcilor mozaic.

O altă modalitate sigură de a adăuga căldură și personalitate la interiorul băii tale este cu plăci colorate de mozaic. Poate fi de diferite dimensiuni și configurații, să acopere podeaua și întregul perete sau să creeze o piesă de accent, de exemplu, în spatele chiuvetei, căzii sau zonei de duș.


4. Albul este încă la modă.
    

Psihologii cred că o persoană percepe culoarea albă ca un fel de nou început, care are un efect pozitiv asupra psihicului. Într-adevăr, tonurile de alb nu deranjează niciodată și nu irită ochii, motiv pentru care sunt atât de potrivite într-o cameră în care o persoană vrea să stea întinsă în baie și să se relaxeze măcar câteva minute. Trebuie remarcat faptul că gresia albă pentru baie vin într-o varietate de nuanțe, deoarece această culoare este ambiguă. Nuanțele albăstrui abia vizibile vor face interiorul mai rece, în timp ce nuanța crem este mult mai caldă, totul depinde de ce efect vizual doriți să obțineți.



#Плитка