Blog
RU  
Contacte
Adresa:
Drochia, str. Etert 3
Adresa:
Chișinău, str.uzinelor 11
Coş
empty basket
coșul tău este gol
Selectați produsul care vă interesează în catalog și faceți clic pe butonul „Adaugă în coș”.
Pentru a cataloga
or. Drochia Str. Eternitate 3
Inregistreaza-te
După înregistrarea pe site, veți fi disponibil starea de urmărire a comenzilor, a contului personal și a altor caracteristici noi
RO  RU  
Inregistreaza-te
După înregistrarea pe site, veți fi disponibil starea de urmărire a comenzilor, a contului personal și a altor caracteristici noi
RO  RU  

Blog

Vată de sticlă și vată bazaltică - caracteristici și diferențe
26.04.2024
26.04.2024

Ai de gând să-ți renovezi baia? Înainte de a începe, verificați ce tendințe vor fi relevante în 2022. O baie modernă este o combinație de confort, funcționalitate și estetică. Trebuie sa contina tendintele actuale atat in partea tehnica cat si in amenajarea interioara. Astăzi nu este doar un loc în care efectuăm proceduri zilnice de igienă „pe mașină”. Este plăcut să te relaxezi aici după o zi de lucru, iar designul care răspunde nevoilor și gusturilor va ajuta fără îndoială în acest sens.


26.04.2024
Clienții METRU PATRAT își pun adesea întrebarea despre diferența dintre plăci ceramice și plăci de porțelan atunci când se gândesc să facă o achiziție. La prima vedere, aceste produse arată similar, dar problema caracteristicilor și diferențelor rămâne deschisă. Astăzi vom vorbi despre diferențele și domeniile de aplicare ale plăcilor și gresie porțelană și vom căuta răspunsuri la întrebări despre care dintre aceste două materiale ceramice este mai potrivită pentru o bucătărie, baie, hol sau terasă.
26.04.2024

Băile mici pot fi o problemă atunci cînd ne gandim la decorarea acestora, însă nimic nu este imposibil, mai ales cand vine vorba de design, în zilele noastre dispunînd de atît de multe oferte si soluții, toate la îndemîna noastra. Proiectul de amenajare baie mică poate fi chiar o adevarată placere dacă respectam anumite reguli estetice si functionale. Astfel, putem, cu siguranță, să folosim spațiul limitat in interesul nostru, fără să vedem totul intr-o latură negativă.

26.04.2024
Cum alegem corect un adeziv pentru placarea gresiei și faianței? Sfaturi utile și caracteristicile adezivilor Kreisel.
Solicitat acum