Bien Seramik
RU  
Contacte
Adresa:
Drochia, str. Etert 3
Adresa:
Chișinău, str.uzinelor 11
Coş
empty basket
coșul tău este gol
Selectați produsul care vă interesează în catalog și faceți clic pe butonul „Adaugă în coș”.
Pentru a cataloga
or. Drochia Str. Eternitate 3
Inregistreaza-te
După înregistrarea pe site, veți fi disponibil starea de urmărire a comenzilor, a contului personal și a altor caracteristici noi
RO  RU  
Inregistreaza-te
După înregistrarea pe site, veți fi disponibil starea de urmărire a comenzilor, a contului personal și a altor caracteristici noi
RO  RU  

O caracteristică distinctivă a ceramicii de la Bien Seramik este o combinație de calitate neegalată și impecabilitate estetică. Această marcă comercială a ridicat bara la un nou nivel prin introducerea proceselor tehnologice inovatoare care vă permit să creați colecții uimitoare, care combină puterea materialului și eleganța execuției. De exemplu, colecțiile plăcilor de baie sunt acoperite cu o glazură mată de apă care permite mai mulți ani să se asigure aspectul primordial al ceramicii. Este posibilă îmbunătățirea calității produselor companiei, datorită introducerii sistemelor computerizate și automatizării linii care permit minimizarea influenței factorului uman.

În fiecare an, sortimentul companiei este completat cu aproximativ treizeci de noi colecții, fiecare dintre ele având propria echipă de designeri. Și astăzi, 1.200 de probe fac ca cumpărătorii să apară înainte de o alegere dificilă, dar atât de plăcută.

Bien Seramik nu i -a lăsat pe iubitorii de motive etnice atât de populare. Ornamentele în stilul turc și imitația mozaicurilor, care sunt reflectate în colecțiile Elhamra și Barca, vor da starea de spirit a unui adevărat basm oriental.