Cerrad
RU  
Contacte
Adresa:
Drochia, str. Etert 3
Adresa:
Chișinău, str.uzinelor 11
Coş
empty basket
coșul tău este gol
Selectați produsul care vă interesează în catalog și faceți clic pe butonul „Adaugă în coș”.
Pentru a cataloga
or. Drochia Str. Eternitate 3
Inregistreaza-te
După înregistrarea pe site, veți fi disponibil starea de urmărire a comenzilor, a contului personal și a altor caracteristici noi
RO  RU  
Inregistreaza-te
După înregistrarea pe site, veți fi disponibil starea de urmărire a comenzilor, a contului personal și a altor caracteristici noi
RO  RU  

Tradiția companiei este înrădăcinată în timpul pre -război, când a fost deschisă uzina Radom de plăci ceramice și produse sanitare. La transformarea plantei în Cerrad în 1994, au fost conectați mulți ani de experiență cu tehnologiile moderne. Acest lucru a dus la calitatea înaltă a produselor evaluate în țară și în străinătate. Beneficiarii permanenți sunt contrapartide din Germania, România, Republica Cehă, Slovacia, Ucraina, Belarus, Moldova, Bulgaria, Lituania, Letonia, Estonia, Rusia, Kazahstan, Azerbaidjan și Ungaria.
Cerrad pune dezvoltarea și noile tehnologii. În această privință, liniile de producție au fost complet modernizate. S-a construit o nouă fabrică care produce faianța inovatoare a S-SHOPE (aceasta este singura din Polonia și una dintre cele trei fabrici de acest tip din lume).

În 2015, a fost deschisă o nouă fabrică care produce plăci de gresie din porțelan. La 18 mii de metri pătrați, a fost creată una dintre cele mai moderne linii de producție din Europa, echipată, în special, cea mai lungă sobă pentru tragere - 140 de metri. În prezent, compania poate produce chiar 9.000.000 m2 plăci pe an. De asemenea, au fost introduse soluții tehnologice inovatoare, datorită căruia Cerrad a crescut gama cu produse noi.
Cerrad oferă plăci de porțelan și clincher de înaltă calitate. Produsele companiei sunt un control atent al calității în funcție de sistemul european de management al calității ISO 9001, au concluzii, certificate naționale și străine.